CONTACT


Veel gestelde vragen


Dat hangt af van de wens van de opdrachtgever en de aard van de opdracht. Als het kan dan maken we gebruik van ruimtes binnen het bedrijf van de opdrachtgever of door de opdrachtgever voorgesteld. Soms zorg ik zelf, na overleg met de opdrachtgever, voor een passende werkruimte. De eventueel gemaakte huurkosten worden dan door berekend. De kosten voor goede werkruimtes variëren in prijs van €15,- tot €75,- per uur, afhankelijk van locatie en ‘aankleding’.

Dat verschilt per opdracht. Factoren die daarbij van invloed zijn, zijn onder andere: aantal inzeturen, verwachte intensiteit van de opdracht en groepsgrootte. Na een intakegesprek zal ik altijd een offerte uitbrengen voordat we verder gaan. Zo staat u nooit voor een verrassing over de kosten.

Dat is steeds verschillend. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht en de behoefte van de opdrachtgever. Tijdens het intakegesprek maken we hierover afspraken die ook in de offerte worden opgenomen. Meeruren worden altijd alleen gemaakt in overleg met de opdrachtgever.

Ik hecht grote waarde aan de privacy/anonimiteit van mijn opdrachtgevers. Ik noem daarom geen namen of voorbeelden op mijn site. Alleen de instituten waaraan ik als gastdocent ben verbonden staan vermeld op zowel de website als mijn LinkedIn-profiel.

Gegevens


Cinclus Advies
Selma Busser


Telefoon +31(0)6 16 76 42 10
E-mail selma@cinclusadvies.nl